У Анни Безулик алергія на Олега Зарубінського?

09 лютого 2013, 20:12
Власник сторінки
журналіст
0
420

Це також можна назвати психологічною несумісністю або ще чимось подібним. Принаймні, до таких висновків спонукають ефіри за участю народного депутата - колишнього литвинівця, а нині регіонала.

Почалося це в "РеcПубліці" на 5-ому і продовжилося в "Справедливості" на "Інтері". Серед всіх гостей студії Олег Зарубінський отримує від Анни Безулік найбільше зауважень, ефір не обходиться без суперечок і взаємних претензій між ними.

Я в жодному разі не жалію новоспеченого регіонала, мені навіть цікаво за цим спостерігати. Але якби він був опозиціонером, то я б йому поспівчував. Можливо, так Безулик реагує на надмірну пихатість Зарубінського? Чи в чоловіка якісь не підходящі флюїди.

Остання "Справедливість" не стала виключенням. Не допомогла навіть висловлена регіоналом на початку програми впевненість у комфортності ефіру для всіх його учасників.

Протягом передачі між Безулик і Зарубінським сталася не одна словесна міні-сутичка, в якій депутат опинявся в ролі ображеного і ущемленого в правах на репліку. А на обличчі Безулик можна було побачити неприязнь та роздратування.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.