"Регіони" хочуть вижити з "Інтера" Анну Безулик?

18 лютого 2013, 11:21
Власник сторінки
журналіст
0
310

Представники Партії регіонів вдруге поспіль проігнорували запрошення на ефір ток-шоу "Справедливість".

Така поведінка регіоналів, що набуває ознак системності, може бути маневром, спрямованим на усунення Ганни Безулик від ведення програми. Відмова партійців від участі в суспільно-політичному ток-шоу може стати для нового керівництва "Інтера" формальним приводом, аби замінити ведучу більш підходящою кандидатурою заради розширення політичного спектру учасників передачі й забезпечення відповідного плюралізму думок.

На практиці ж, звісно, це означатиме заміну Безулик значно лояльнішим до ПР модератором ефіру, зокрема, як варіант, тим самим перевіреним часом Євгеном Кисельовим, який зараз очолив інформаційну політику "Інтера". Як відомо, російського легіонера вважають людиною глави адміністрації президента Сергія Льовочкіна, котрий після продажу "Інтера" Хорошковським став одним з основних акціонерів каналу.  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.