Дорогі Дороги!

19 лютого 2013, 19:42
Власник сторінки
0
220
Дорогі Дороги!

Кінець дорогам-владу на мило!

Доброго Дня ! Шановні читачі,шановні водії, погані дороги сьогодення не є новиною для Українського народу,хтось міняє колеса завдяки нашому керівництву держави,хтось ремонтує ходову частину автомобіля за немалі кошти а хтось завдяки бездоріжжю потрапляє в дтп а то і лишився життя близьких людей!

В Івано Франківській області столиця Покуття писанкове місто Коломия,дороги на сьогоднішній день в край погані в цьому місті,рух транспортних засобів є затрудненим і все частіше погана дорога призводить до заторів та ДТП тому що водіїї через погане покриття доріг змушені порушувати правила дорожнього руху виїжати на зустрічну смугу руху чим провокують дорожньо-транспортню пригоду!Звернення громади міста до місцевого самоврядування про покращення дорожнього покриття залишається загадкою для всіх,в таких умовах життя пропадає всіляка надія на завтрашній день!А хтось за рахунок того що в нас погані дороги живе впевнено і не «париться» про завтрашній день і дороги міста та району!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: дороги
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.