Питання до Президента України

27 лютого 2013, 09:11
Власник сторінки
Ветеран ЗС України
0
595
Питання до Президента України

Відповідно до звітних даних 1-КЕУ станом на 01.01.12 на квартирному обліку у Збройних Силах України перебуває 44 941 сімей військовослужбовців. Всього у поточному році забезпечено житлом 118 сімей.

Пане Президент!

Ми, бездомні військовослужбовці України, підтримуємо прагнення Держави увійти до Європейської спільноти та достойно прийняти чемпіонат Європи з баскетболу в 2015 році.

Ми приємно вражені з якою легкістю були знайдені 7 млрд. грн. в державному бюджеті та ще 4 млрд.грн грошей інвесторів!

Ми впевнені, що Україна, об’єднав зусилля держави та бізнесу, проведе цей чемпіонат на «високому Європейському рівні».

Віктор Федорович, підкажіть будь ласка якими словами ми, бездомні офіцери, ветерани Збройних Сил, маємо пояснити своїм дружинам, дітям, онукам чому в Державі не знайшлося жодної копійчини на 2013 рік для фінансування будівництва або придбання житла для військовослужбовців Збройних Сил України.

В таких умовах нам дуже складно буде виховувати патріотів Держави, яка паплюжить гідність людей, що поклали кращі роки свого життя на вівтар служіння Вітчизні.

Для рішення проблеми забезпечення житлом 50 тисяч бездомних військовослужбовців, ветеранів військової служби та членів їх сімей необхідна політична воля, державний підхід, об’єднання зусиль влади і громадськості та близько 14 млрд.грн.

Пане Президент! Сподіваємось на Ваше мудре рішення і допомогу!

За дорученням Виконкому Всеукраїнської спілки безквартирних офіцерів

Голова Спілки  В’ячеслав Осіпенко

Тел.: 096-188-10-50

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Европа,Недвижимость,Янукович,армия,офицеры,Батьківщина,Вооруженные силы Украины,Президент Украины,Лебедев,квартиры,военбомжи,Военбомжи Украины,жильё,гроші,ветерани,військовослужбовці,Міноборони,безквартирные,інвестиції
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.