Росія знову проти

02 березня 2013, 09:17
Власник сторінки
інженер (Dipl.-Ing.)
0
271

Кремль перед різними російськими відомствами поставив чіткі зав­дання — за всяку ціну не допустити підписання Україною Уго­ди про асоціацію з ЄС, причому ніколи

Нині, як і всі попередні роки, ідею європейської інтеграції підтримує більшість українсь­ких громадян, переважна частина представників експертного співтовариства, вір­ність європейському вибору декларує біль­ша частина українського політикуму.

Ось тільки Росія знову проти.

За інформацією наших співрозмовників з кількох європейських столиць, росіяни розгорнули в країнах ЄС надзвичайно активну антиукраїнську діяльність. За твердженням джерел DT.UA, на сьогодні Кремль перед різними російськими відомствами поставив чіткі зав­дання — за всяку ціну не допустити підписання Україною Уго­ди про асоціацію з ЄС,причому ніколи; всіма способами задушити ідею й убити можливості перетворення України на “сланцевий Клондайк”, а також усунути нашу країну від придніст­ровського процесу й дискредитувати українське головування в ОБСЄ, виставивши Україну на міжнародній арені безпомічною, нетямущою й ні на що не здатною країною.

У Бухаресті (коли відмовили в одержанні ПДЧ) Україна зазнала поразки при спробі надійно закріпити свій геостратегічний вибір, але тоді, кажуть українсь­кі дипломати, у нас іще залишався план “Б” — Угода про асоціацію з ЄС. Нині плану “Б” не існує.

Тетяна Силіна

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Россия,Украина,ЕС,Украина-ЕС,Украина-Россия,Росія,ЄС,Україна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.