Истина и философия

03 березня 2013, 09:00
Власник сторінки
Пенсіонер – Філософ
0
246

Портрет Л.М. Кравчука. Политический ученный идиотизм

Сергей, думаю Вы еще встретитесь с Кравчуком, или сможете задать в марте несколько вопросов о конституции (к его портрету).
Вопросы для Сергея Дорофеева, к портрету Л. М. Кравчука.
1. Л. М. Кравчук не возражает что люди называют его хитрым лисом. Из ответа следует, что он гадает, а не думает (чтобы не разочаровать слушателей). Тарас Шевченко, кстати, думал:

«Думи мої думи...». Поэтому вопрос для портрета:

-- Як ви гадаєте, чи може філософія бути основою для Конституції України, чи досить ідей сотні вчених матеріалістів- дарвіністів, для формулювання основних правил суспільства (“європейських цінностей”)?
2. Як відноситься Леонід Макарович до тези — від Віри (релігії), через абсурд (політики) — до Царства Істиниілософії).
3. Чи знає Л.М. Кравчук, що в «Кореспонденті», біля двох років публікуються Основи Філософії Матра. Якщо так, то якої він думки, що до використання базових канонів для конституції (як мінімум).
4. Чому Янь і Інь взаємодіють, а у Попова неодмінно мають битись?

5. Я в Бога не вірю а знаю, що він, існує (як РА Землі). Він один, (на сучасній мові) демократ, і половину часу надає землянам, щоб вчились думати (як мінімум гадати).
Леонід Макарович. Як Ви гадаєте, з цього приводу (як людина віруюча), чому він не відповідає на всі ваші питання.




Для довідки http://blogs.korrespondent.net/users/blog/vsdid/a99030 Основы философии Матра+ подробнее или http://my.korrespondent.net/user/213626/publications .

Истина притаилась в философии.
Попробуйте определиться просмотрев лекцию о политической философии (исторической и диалектической) — М.Попов: Гегель. Властелин философской мысли. Истина.

Для тех кто читает впервые, кликните по тексту Основы философии Матра+ подробнее


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Инь и Янь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.