Вадим Рабинович - жертва ЕРИ бандитизму Партії регіонів

06 березня 2013, 13:20
Власник сторінки
журналіст
0
282

Єврейський олігарх говорить, що за два дні до вибуху біля його автівки у центрі Києва, в нього з "наїздом" і погрозами побував нардеп-регіонал, радник Азарова, власник радіо "Ера -фм" Андрій Деркач.

Президент ФК "Арсенал", олігарх і медіавласник, керівник "Всеукраїнського єврейського конгресу", співголова Європейського єврейського парламенту сказав, що за два дні до інциденту його навідав народний депутат від Партії регіонів і радник прем'єр-міністра Миколи Азарова Андрій Деркач, котрому, як відомо, належить суспільно-політичне розмовне радіо "Ера-fm".

За словами Рабіновича, протягом зустрічі візитер наполегливо пропонував продати йому єврейський телеканал Jewish News One, причому давав зрозуміти, що в разі відмови слід очікувати великих неприємностей.

Передаючи зміст розмови, Рабінович каже, що Деркач натякав, хто за ним стоїть, що рішення по JN1 вже прийнято і схвалено "нагорі". Тому пропозиція, яку він робить, з розряду тих, від яких не можна відмовитися.

Рабинович повідав, що йому було сказано віддати канал протягом тижня, інакше будуть великі проблеми аж до силових акцій і замахів. Після бесіди бізнесмен звернувся із заявою до прокуратури.

Але ж Рабинович, звісно, не був би Рабиновичем, якби і тут не оминув нагоди пов'язати злочин з антисемітськими настроями, які буцімто зростають в Україні, "пристібнувши" до цього ВО "Свобода" Олега Тягнибока.

Те, що регіонал приходив до Рабиновича, аби забрати телеканал і говорив, що діє не за власної ініціативи, а виконує рішення, прийняте "нагорі" особисто я - вірю. Як і в погрози. Невже Рабинович все це вигадав отак з нічого?

А от в антисемітський слід по "єврейській лінії", як каже Рабинович - ні. Ну якого дідька він "нацюкам" здався? Подумаєш... Тим більше після того як Тягнибок до посла Ізраїля в Україні сходив і мирно поспілкувався. Зустріч, як відомо, пройшла в дружній атмосфері. І тут на тобі.

Навпаки, на такий крок могли піти лише провокатори і вороги українсько-ізраїльських взаємин, які не мають до "Свободи" й націоналістичного руху жодного стосунку.  

Не "Свободи" Тягнибока має боятися Рабинович, а Партії регіонів та її бандитської ЕРИ. Бо повернення лихих дев'яностих на вулиці, сталося саме за їхнього, бандюковичів (а не націоналістів), правління на чолі з "двічі несудими" Віктором Федоровичем Януковичем.

Р.S. Коментуючи закиди на свою адресу, Андрій Деркач назвав їх провокацією і брехнею. А ще сказав, що Рабиновичу доведеться відповідати за це в суді. При цьому зазначив, що будучи членом Міжсоборної присутності Руської Православної Церкви, не має до єврейського телеканалу ніякого інтересу.

А в мене тоді зустрічне питання: чим викликаний у власника "Ери" інтерес до присутності в Україні РПЦ? Навіщо нам тут, в Україні, чужеземна церква? Знову цей "рускій мір", чорт його забирай.

Читай також:

«Ера Партії регіонів-fm»


Ганна Герман пригрозила судом радіослухачеві через незручне запитання


Рольові ігри на радіо "Ера-fm": головред Віталій Дикий ("раб") & регіоналка Ірина Бережна ("госпожа")

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.