Депутат Ірина Бережна (ПР) & еротична модель Даша Астафьєва: знайди відмінності

03 квітня 2013, 10:34
Власник сторінки
журналіст
0
1047

Ірині Бережній, як членкині Комітету Верховної Ради з питань євроінтеграції, часто доводиться бувати у відрядженнях за кордоном. Та й взагалі, хіба в жінки мало інших справ, аби постійно до ВР ходити?

А голосувати потрібно. Персонально.

Так от якщо у сесійні дні Бережній вже дуже закортить кудись відлучитися на день-другий, то в якості виходу з ситуації, можна буде спробувати запустити замість себе до парламенту Дашу Астафьєву. Тільки за неодмінної умови дотримання останньою відповідного дрес-коду. А то ще з'явиться як в тому кліпі, де по супермаркету оголеною ходила.

Експеримент може мати і зворотній бік як от заміщення Даші Бережною на фотосесіях для чоловічих журналів:

 

На першому фото - депутат ВР, заступник голови парламентського комітету з питань Євроінтеграції, юрист Ірина Бережна ("Партія регіонів"). На другому - шоуменка, модель, співачка Даша Астафьєва ("Нікіта")... Чи навпаки? Чекайте, я вже заплутався, де хто...

berezhna_2.jpg (32.16 Kb)

berezhna_14.jpg (42.8 Kb)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.