Що у Шустера зі студійним "барометром"?

06 квітня 2013, 09:34
Власник сторінки
журналіст
0
275

При перегляді вчорашнього "Шустер-live" звернув увагу на дивні метаморфози показчика підтримки виступаючих студійною аудиторією.

Якщо при виступі представників партії регіонів показник підтримки студійної аудиторії, що демонструється в нижньому лівому куті екрана, зменшувався до 20 і нижче відсотків, то він раптово зникав. Його повертали за деякий час лише при збільшенні рівня підтримки провладних спікерів.  Для чого це робиться? Аби не було видно катастрофічної антипатії до януковичів?

Цього разу рекордсменкою антирейтингу стала Олена Бондаренко, в якої під час передачі, схоже, сталася жіноча істерика. "Подонки", "фашисти", "негідники", "брехуни" - тільки таке й можна було почути від неї на адресу як присутніх на передачі опонентів, так опозиції та її симпатиків в цілому.

 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.