Круговерть душ в природі

07 квітня 2013, 05:37
Власник сторінки
Пенсіонер – Філософ
0
241
Круговерть душ в природі

У слов'ян дещо інакше – грішним пропонується Пекло. Притча. – І наказав Янус... Загублений проект.

Давно собирался напомнить читателям один постулат и наконец обнаружил ранее уничтоженный украинский такст. Но предварительно небольшое видео:

З витоків давніх цивілізацій, відомі свідчення, що душі блаженних після смерті возносяться, а грішні попадають в землю для перевиховання. У слов'ян дещо інакше – грішним пропонується Пекло. Спробуємо продемонструвати механізм, цього постулату, для застосування софістами в театрі гармонії (для натхнення), та в театрі абсурду – політиками.

Щоб описати цей постулат, потрібно описати деякі давні образні визначення: Коло – символ вічності; Еліпс – символ земного Буття; Хрест – символ спокою та рівноваги (†) (асоціативно викликає позитив); Арка – початок або завершення певного шляху (в нашому випадку – прохідна в розподільнику). Щось подібне можна побачити в сучасних аеропортах (але без символів). Більш близькі до оригіналу тріумфальні арки в багатьох столицях Європи. І нарешті Янус – божество, яке міфология та митці зображують, як дволика сутність, в дійсності – це божество Критичної точки, образно, це господар таможні. Душі мігрантів (покидаючих цей світ, та тих хто повертається), гуртується навколо певних атомів, з відповідними зарядами.

Притча. – І наказав Янус, наймолодший з синів божих, якому Господь доручив "Чистилище", вимостити накопичувач, а в центрі на чотирьох невеличких Базах (архітектурне) поставити чотири колони з винцями з чотирьох іонічних капітелей та двох арок, (щоб по людські), де люди будуть проводжати душі в інший (паралельний) світ. На осі арок (вверху) розташувати відповідні розетки і символи – у слов'ян, за звичай (†). Стволи колон розташувати відповідно, на гео-вітальному (позитивному), та гео-патогенному (негативному) променях, і залиті напівпровідною масою, з відповідними напрямками. Далі за законами енергетичної механіки: блаженні мають відлетіти до (–) в небо, нечисть до (+) в землю. Нині Янус думає, як очищувати землю від паразитів – образно, олігархів та комуняк, які інфіковані "Моплоками" та "Флюїдами". Розповідають сучасні віщуни, що Він вигадав бактерії, що живляться негативною енергією (використавши складові ген, чи то павуків, чи то кішок). Попередній винахід (СНІД), до кінця проблему аморальних захворювань не вирішив.

Повернення до земного біологічного життя – за календарним планом, в залежності від категорій одержаних в чистилищі (при атестації). У них все як у нас, лише краще, на рівень вище. Ми ж створені (як написано в писанні) , за їх образом і подобою, але не добудовані, деякі без гальм.

Таким чином, якщо у вас накопичилось багато негативу (–), то за законами фізики, після звільнення від застарілого тіла, вашу енергія (душу) притягне автоматично до позитивних енергій (+), на перевиховання, в землю. А далі ви знаєте: земля, трава, свинина, сало і знову земля.

Відповідно (тобто навпаки) з іншою категорією Homo sapiens. Ми біо енергетичні душі, опинившись в паралельному світи, підселяємось (образно) до живої природи, далі використовуючи частину мозку людей, керуємо потомками по законам землі і всесвіту в міру своїх здібностей, які проявлялись при біологічному існуванні. Все це підтверджують древні писання, правда, де що в іншій інтерпретації. ☺

Этот прект, очевидно созданный по инициативе Юлии Тимошенко (до ссылки), который появился в интернете под заглавием (кликнуть) Нова філософія МАТРА - Проект "Україна третього тисячоліття". Я действительно писал письмо в БЮТ, но реакции не было. И вот приятная новость... стало понятно, почему спрятали Тимошенко.


Для тех кто читает впервые, кликните по тексту  Основы философии Матра+ подробнее Файл дополнен в разделе "Свежее видео”, и изменениями от 16.04.2013. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Философия бытия
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.