Не язиком, а руками… (щоденний практикум депутата місцевої ради)

10 квітня 2013, 22:11
Власник сторінки
Депутат Київської міської ради. Економіст
0
317
Не язиком, а руками… (щоденний практикум депутата місцевої ради)

Багато хто думає, що депутат Київради – це дерібан плюс приватизація усієї країни. Але ж Київрада – це МІСЦЕВА рада, і саме тому тут треба щодня думати: а що ти сьогодні зробив для свого округу, району, міста…

      Проблема капітального ремонту будинків – одна з найболючіших для депутата місцевого рівня. До мене, як до депутата Київської міської ради, продовжують надходити численні листи від мешканців Дніпровського району, які стурбовані аварійним станом їхніх будинків. До таких, зокрема, належить і будинок № 30-б по вулиці Сєрова Дніпровського району міста Києва.

«Біографія» цього будинку мало чим відрізняється від багатьох інших, які прослужили вже понад сорок років і жодного разу не удостоїлися капітального ремонту. Будинок № 30-б по вулиці Сєрова перебуває в експлуатації понад сорок п’ять  років. У першу чергу, невідкладної заміни у будинку потребують три засувки центрального опалення, які за такий тривалий строк експлуатації повністю вийшли з ладу. Капітального ремонту потребує і весь будинок в цілому.

Я направила депутатське звернення Голові Київської міської державної адміністрації Олександру Попову. Я навела аргументи про те, що зважаючи на неодноразові звернення мешканців зі скаргами, нею, як депутатом Київради, ще у 2010 році вказаний об’єкт було включено до  програми  поадресного переліку виконання робіт із капітального ремонту будинків житлового фонду міста Києва на 2011 рік.  Через брак коштів у міському бюджеті ремонт у будинку було перенесено на 2012 рік.  У минулому році, з тієї ж причини -  браку коштів - жодних ремонтних робіт у будинку проведено не було, лише перенесено зазначену адресу до програми  поадресного переліку виконання робіт із капітального ремонту будинків на 2013 рік. Не дивлячись на такий невтішний стан речей, люди продовжують  сподіватися та чекати на обіцяний ремонт у їхньому будинку.

Тому, я враховуючи неодноразові звернення своїх виборців, місяцями наполегливо "пробивала" в мерії питання ремонту цього будинку, паралельно звернулася до голови КМДА з проханням взяти питання на контроль та надати відповідні доручення, аби все ж віднайти можливість та провести капітальний ремонт у будинку № 30-б по вулиці Сєрова Дніпровського району міста Києва. І це дало свої результати - будинок буде поставлений до плану ремонтних робіт на 2014 рік. А ми спільно із громадою це проконтролюємо!

                                                                           

                                                                                

 

 

         

  

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: ремонт,район,Київ,Овраменко,Дніпровський,капитальний,Олена
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.