Шок! Що сталося з віце-прем'єром Олександром Вілкулом? Фото для порівняння

23 квітня 2013, 10:27
Власник сторінки
журналіст
0
366

Очевидне-неймовірне! Світлини можновладця з нещодавньої прес-конференції, присвяченої муз. фестивалю "The Best City-2013", засвідчують разючу різницю з фотографіями "попереднього" Вілкула.

Високопосадовець якийсь не такий як завжди. На світлині зі згаданої прес-конференції, розміщеній на сайті заснованого Вілкулом музчиного фестивалю "The Best City-2013", він виглядає на кілограмів 20 худішим, ніж є насправді. Чи, принаймні, був донедавна, пара-трійко днів тому. Порівняйте самі:

Версії очевидно-неймовірних перевторень віце-прем'єра:

1. Омана зору. 2. Неякісне знімання. 3. Гра світла і тіні в приміщенні. 4. Фотошоп (тоді з чого б це?) 5. Гербалайф. 6. Супер-дієта з надшвидкісного схуднення 7. Спалення кілокалорій на прибиранні снігу в Києві. 8. Хвороба. 9. Тощо

P.S. На фото власного кореспондента УКРІНФОРМу, де відбувався пресовий захіід,  Вілкул і справді виглядає таким, що трохи скинув з зайвих кілограмів. Одначе на вілкулівському сайті з нього скинули додатково, а ще занадто причепурили: зробили зачіску, поголили і дуже переборщили з гримом, надавши обличчю неприроднього кольору. В результаті вийшов не Вілкул, а його лялечка, що в порівнянні з оригіналом виглядає досить кумедно. І кому це було потрібно? Невже самому віце-прем'єру?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.