Офицер! Нужна квартира? - Приходи!

24 квітня 2013, 17:11
Власник сторінки
Ветеран ЗС України
0
588
Офицер! Нужна квартира? - Приходи!

Кому нужен свой дом в этой стране - приходите. Ордер в зубах вам никто не принесёт.

Господа офицеры! 
Кому не безразличен квартирный вопрос - приходите на собрание Всеукраинского союза безквартирных офицеров 27.04.2013 года 10:00 в Киевский Дом офицеров. Не можете сами прийти - передайте безквартирному товарищу.
27 квітня 2013 року о 10 годині ранку у великому залі Центрального будинку офіцерів Збройних Сил України (Київ вул. Грушевського, 30/1), під керівництвом представників Міністерства соціальної політики відбудеться засідання міжвідомчої робочої групи щодо вирішення соціальних проблем військовослужбовців та працівників інших силових структур , пенсіонерів та членів їх сімей. Будуть присутні представники МО України, МВС, СБУ, пенсійного фонду та голови громадських організацій. Порядком денним винесені питання забезпечення військовослужбовців та ветеранів військової служби належним житлом, підвищення грошового забезпечення військовослужбовців які проходять службу за контрактом та пенсій звільнених в запас або відставку, забезпечення санаторно-курортним лікуванням.
Приглашаются все, кого достала бездомная кочевая жизнь по съемным квартирам, баракам, казармам, общагам. Вас выбрасывают на улицу? Вы живёте в четвером на 12 кв.метрах? Вас судами гонят из ранее предоставленных "служебных" лачуг? Неужели Ваши семьи не достойны большего?
Кому нужен свой дом в этой стране - приходите. Ордер в зубах вам никто не принесёт.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Недвижимость,МОУ,бездомные,офицеры,квартиры,военбомжи,Военбомжи Украины,безквартирні офіцери,военбомж,армія,Міноборони,безквартирные,Военбомжи України
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.