Найдовшу шпору у світі пишуть в українському місті Тернополі

10 травня 2013, 14:28
Власник сторінки
0
458
Найдовшу шпору у світі пишуть в українському місті Тернополі

Ставлення до шпаргалки у студентів, вчителів та викладачів неоднозначна. Вона може допомогти вивчити та здати предмет, а може бути й причиною відчислення з навчального закладу.

    На сьогоднішній день пальму першості з найдовшої шпаргалки у світі тримає Казахстан. Учень однієї з шкіл підготував шпаргалку до обов'язкових іспитів з математики, російської та казахської мов, історії та предмету за вибором довжиною більше 10 метрів. Лист з роздрукуванням 25 000 варіантів відповідей був огорнутий навколо його тіла кілька разів.
    Незабаром цей рекорд буде побитий тернопільськими студентами. Тернополяни планують виготовити шпаргалку довшу рівно в 100 разів – протяжністю 1 000 метрів. Шпаргалка складатиметься з багатьох шпаргалок скріплених за допомогою скотчу та степлера. Близько 500 студентів підготують шпаргалки на тему “Українська мова” та скріплять її в одну кілометрову шпору.
    Рекорд планують встановити під час фестивалю «Studfest 2013» 24-26 травня в рамках проекту «Тернопіль – студентська столиця України».
    Детально про студентський фестиваль “Studfest 2013” на сайті www.sc.te.ua
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: рекорд,студент,Тернопіль,шпаргалка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.