Російський комуно-фашизм на марші… До Нюрнбергу-ІІ

10 травня 2013, 15:03
Власник сторінки
журналіст
0
372

Найтемніша ніч перед світанком. Судячи зі всього в Україні зараз саме така пора.

Коли депутати парламенту скандують «у-кра-їн-ська!», вимагаючи від комуністів і регіоналів шанувати рідну мову українців і виступати з трибуни державною – у відповідь від фракцій ПР і КПУ чують гучноголосе «фа-шис-ти!!!» .

Якщо валиться пам’ятник червоному диктатору й україножеру леніну – його моментально відновлюють, а винних у знесення миттєво вираховують і притягають до відповідальності. Більше того у відповідь за «ілліча» проводиться спец операція з пошкодження та нищення пам’ятників Героям України, борцям за державну Незалежність – Бандері, Шухевичу, воякам ОУН-УПА. І тут вже винних  немає. Можна бути переконаним, що і не буде. Міліція їх ніколи не знайде. Навіть не шукатиме. Хіба що робитиме вигляд, якщо не забезпечуватиме прикриття.

Коли проводять мітинги комуністи – міліція охороняє їх «Беркутом». І той таки «Беркут» надійно блокує протестні акції українських патріотів. Не дай Боже якимось чином завадити комуністам, тим більше підняти на них руку – з національним прапором чи плакатом: миттєво оточать, заламають і запакують в автозак.

Коли мирні громадяни 8 травня на честь Дня пам’яті та примирення йдуть жалобною ходою з державними прапорами, оповитими траурними стрічками у вшанування полеглих в другій світовій війні, на них нападають молоді дзюдоїсти і гамселять, як це сталося в Дніпропетровську.

В нападниках, котрі вже не перший раз з метою залякувань приходять на опозиційні акції, впізнають дзюдоїстів клубу «Тайфун» разом з виконавчим директором федерації дзюдо України Даніілом Воловичем. Згодом на місці подій помічають і президента федерації - народного депутата від Партії регіонів Івана Ступака.

До речі, теза про спорт як продовження політики отримала в сучасній Україні цікаве й наочне втілення, адже тут давно стало тенденцією перетворення різних клубів спортивних єдиноборств на такі собі штурмові загони ПР.

Все це прояви елементарного фашизму, зокрема вуличного його варіанту. В чистому вигляді. Тож, коли регіонали і комуняки скандують у ВР «фашисти» - вони насправді проголошують, хто вони такі.

Але час прийде і цьому кричущому й зухвалому неподобству обов’язково буде покладено край. Нюрнбергу-ІІ – бути! Неодмінно. На ньому українці засудять і КПУ, і Партію регіонів. Винесуть обом антиукраїнським фашистським партіям довічний вирок. А після слід буде провести не лише декомунізацію, а й дерегіоналізацію влади, аналогічні денацифікації в Німеччині.

Найтемніша ніч перед світанком. Судячи зі всього в Україні зараз саме така пора - відвертого терору й бандитизму. Але український світанок не за горами. Ніхто не буде забутий, ніщо не буде забуто. Кожен отримає справедливу відплату, на яку заслужив.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.