Лідери влади й опозиції розписуються у своїй безпомічності й профнепридатності

18 травня 2013, 11:45
Власник сторінки
Политолог, експерт
0
272

Лідери влади й опозиції розписуються у своїй безпомічності й профнепридатності

Головними висновками сьогоднішніх політичних акцій:  опозиційної – «Вставай Україна», і провладної «В Європу без фашизму» є початок активної фази президентської виборчої компанії й брак, з обох боків, стратегічного бачення розвитку державності, спроможності його втілювати, й, навіть, політичної креативності.  

Влада майже не пропонує реальних стратегічних концепцій розвитку держави й суспільства хоча б на найближчі 5 років, фактично провалила більшість модернізацій них ініціатив попереднього періоду (від «повітряних експресів» й молодіжного житлового кредитування до реформи медицини і ЖКГ), не спроможна вирішити комплекс соціально-економічних проблем  (ВВП України в першому кварталі впав на 1,3%). При цьому у країні поза увагою громадськості відбуваються реальні справи: прихована приватизація «Укрзалізниці» та неприхована «Нафтогазу». Опозиція також фактично не запропонувала свого шляху розвитку країни, реальних економічних та соціальних ініціатив, демонструє крайній популізм,  свою розколеність та хворобливу боротьбу за  «корону» об’єднаного кандидата в Президенти.

В результаті і та, і інша сторони намагаються приховати свої безпомічність й професійну непридатність за гострими політичними лозунгами, спекулюваннями на теми національності, мови, історії. Саме для цього сьогодні в Києві організовані багатотисячні проплачені (кожна зі сторін витратила на організацію мітингу від 5 до 12 млн. грн.) мітинги з пустими шаблонними закликами й заявами, та, як завжди, з нульовим соціальним результатом.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Укрзалізниця,Нафтогаз,Вставай Україна,В Європу без фашизму
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.