Після 18 травня "страшилка" Олени Бондаренко про морг - вже не просто слова

20 травня 2013, 10:38
Власник сторінки
журналіст
0
356

На одному з ефірів "Шустер-live" депутатка ВР від партії регіонів закликала батьків не відпускати дітей на опозиційні акції, бо потім можуть знайти їхні тіла в морзі.

Після влаштованого оскаженілими "антифашистами" від партії бандюковичів звірячого побиття журналістів стає зрозумілим, що мала на увазі заступник голови Комітету ВР з питань свободи слова, депутат від ПР Олена Бондаренко, коли на одному з ефірів "Шустер-live" закликала батьків не відпускати дітей на опозиційні акції, бо потім можуть знайти їхні тіла в морзі.

Виходить, "страшилка" Олени Бондаренко - не просто слова. Події 18 травня дають всі підстави припускати, що погрози моргом - це не лише залякування, а й установка партії регіонів на фізичне знищення тих, хто відважиться на публічний протест проти президента-рецидивіста.

До журналістів вийшов заступник начальника головного управління МВС. Фото Лесі Оробець

Тим часом заступник  начальника головного слідчого управління МВС України Олег Татаров, який вийшов до журналістів, що зібралися біля будівлі міністерства, вимагаючи покарання встановлених ними осіб за напад на своїх колег, заявив, що міліцією особи порушників ще не встановлені. Це слова не ПРАВО-, а БАНДОохоронця з Міністерства Вашої Смерті.

Мітинг ЗМІ під МВС. Фото Сергія Лещенко

Читай також:

Олені Бондаренко: «Давай, тисни гачок!»

Виступи регіоналки на телевізійних ток-шоу  справляють враження таких собі уроків ненависті до опозиції. І не лише на словах. Не менш виразними є й мімічні маски депутатки. Вона просто дихає ненавистю, випромінює її очима, готова вбивати самим поглядом.

Здається, мала б ліцензію на вбивство, то приводила б вирок у виконання в прямому ефірі, знищуючи кожного опозиціонера безпосередньо в студії. З контрольним пострілом у голову і переможним вигуком «Служу Советскому Союзу!» або ж «Слава России!». >>>

Юний бандюкович Вадік "Румин" разом з такими ж як він "антифашизоїдами" готовий втілювати у життя погрози партії регіонів про морги для опозиції. Ну і журналістів, зрозуміло, також. Як свдіків

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.