КАРОЧЄ. ВСЬО БИЛО ТАК!

21 травня 2013, 16:16
Власник сторінки
Адвокат
0
272

За мотивами офіційної версії МВС щодо подій 18 травня

Організована пріступна групіровка, яка вже двадцять років існує виключно на гроші Тимошенко (передаються через Кириченка), незаконно заволоділа БТРом, залізла внутрь і всім своїм кодлом поїхала в колоні опозиції. 
Доблєсні джеДАЇ намагалися зупинити танк і службовою машиною перешкоджали його руху, їдучи через весь центр попереду.
Коли ОПГ на БТРі виїхав на Велику Житомирську, у бандитів виникло бажання віддухопелити журналістів - це така опозиційна стратегічна многоходівка. І лише у одного молодого Румина прокинулось сумління і він своїм спортивним тілом захищав Снісарчук с Соделєм.
Бандити раптом згадали, що вони насправді спортсмени і стали на захист журналістів всупереч настановам опозиції і особисто ЮВТ.
Але злиє фашисти не могли їм пробачити цього. Вони стали нападати на спортсменів, бити журналістів, а згодом перевдяглися в форму бєркута і знесли намети Данилюка. При чому деякі з фашистів встигли перетворитися на гопників спортсменів і відсвітитися перед антифашиською сценою.
Виводи:
1.) ПаРтія нє віновна;
2.) всьо зло міра - опозиція
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Оппозиция,Партия регионов,фашизм,ВО Свобода,антифашизм,фашиствующие молодчики,антифашисти,Повстань Україно,18 мая 2013 года
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.