"Russian style" Олі Полякової. Російський совок в українському шоу-бізнесі

24 травня 2013, 11:42
Власник сторінки
журналіст
0
577

Росширпотреб і радянський мотлох у кліпах "суперблондинки".

Вже другий кліп поспіль Оля Полякова ніяк не може обійтися без кокошників та стилізованих під російський національний одяг інших елементів сценічного антуражу, балалайок, радянських зірочок, написів "СССР", а також зображень серпа і молота ("смерті і голода").

У попередньому відео, коли Полякова після кінця світу не пускала погрітися у хатинку "Леді Гагу", чомусь події відбувалися десь у Сибіру. Вочевидь, в уяві Полякової це єдине місце на планеті, де можна пережити катастрофу, і якщо комусь це й вдасться, то це будуть неодмінно росіяни.

А раптом пощастить вижити ще якійсь заразі, то її не впустять без кокошника. Про що і повідомляє Полякова "Леді Газі", зачиняючи перед її носом двері. Отже українська співачка дає щигля Газі, але не від України, а від Росії. До речі, сам кліп так і називається - "Russian style", у відповідь, так би мовити, "гангман стайлу" корейського репера Псая.

Якщо, судячи з музичної творчості "української" виконавиці її з Україною нічого не пов'язує, то чи не варто Олі Полякової подумати над зміною місця проживання? Її ж бо ніхто тут насильно не утримує.

Адже, як можна зрозуміти, життя серед українців лише обтяжує Полякову. Це "чужбина" для неї. Бо душею і всім серцем вона дуже далеко від України - в Росії і в СРСР. То "пи$довала" б собі, як кажуть росіяни, до Білокам'яної, і там на Червоній площі, а може й в самому мавзолеї ілліча, влаштовувала б свої "рашн стайли" на втіху Путіну.

Вона знімає російські за ментальністю кліпи, які є своїми, рідними, типовими для російського ТБ, для росіян, для Тамбова і Ростова. Все дуже по-російськи політкоректно, як, власне, й примітивно. Але це відео абсолютно чуже для України. То нафіга нам воно тут таке російське, радянське, совкове?

Від перегляду останнього кліпу про ЗаХур-хана залишилося і таке питання. Мимоволі звертає на себе увагу якісь тіні чи затемнення по краях Оліного бікіні. Це омана зору, дефект при зйомках, гра світла чи в неї там настільки забагато волосся? Може це така нова мода в росіянок: зрощувати в себе там щось в стилі а-ля Карл Маркс і Фрідрих Енгельс? "Опа, Карл Маркс стайл"!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.