"Я не знаю каков процент сумасшедших на данный час, но если верить глазам и ушам

25 травня 2013, 09:35
Власник сторінки
журналіст
0
497

- больше в несколько раз!" /В. Цой/. У Шустера Ганна Герман зіграла пацієнтку психіатричної клініки, а Олена Бондаренко та Інна Богословська виконали номери «єрьома-пальцетицялка» і «плач Богословни»

Таке враження склалося в мене від поведінки та мімічних масок «геббельсівни» протягом ефіру передачі. На її обличчя було одночасно і лячно, і смішно дивитися. Безумні очі, погляд, що засвідчував повну відсутність присутності, застигла недолуга посмішка.

Ганна Миколаївна виглядала такою, що перебувала в цілковитому неадекваті. Так поводяться люди, які втратили відчуття реальності patient і розуміння того, що відбувається навколо.

"А я сошла с ума, а я сошла с ума"

/Фреккен Бок з м/ф "Малюк і Карлсон"/

«Регіоналка» і справді не усвідомлювала, що явно й здорово переграє. Артистичні вправи настільки захопили екс-радницю президента, що вона була не в змозі зупинитися. Невже переглянувши передачу в запису, Герман не зробить для себе ніяких висновків?Idea

Натомість її колега по фракції, заступник голови Комітету ВР з питань свободи слова Олена Бондаренко, як завжди, поводилася природноsiski. Блискуче провела черговий майстер-клас з мови ворожнечі й лютої ненависті до опозиції, а також надала урок «гарних манер»: всіх назвала як хотіла, зокрема Олександру Кужель - «бабой базарной» і при цьому, роздаючи характеристики опонентам, тицяла на них пальцями.

Унтершарфюрерша Партії регіонів відверто шокувала своєю неандертальською поведінкою. Ніби вона щойно з якоїсь донецької печери або копанки вийшла. І прямо до студії. «Пальцетицялка».

Ще одна показова цікавинка в її виконанні - вперте називання депутата від «Батьківщини», генерал-лейтенанта міліції Віталія Яреми на рускій манєр «єрьомою». Той її поправляє, а вона все одно: «єрьома». Ну ніяк  не могло вийти з чорного рота російської нацистки українське «Ярема».

Ну а щодо "плача Богословни" - не вірю! «Золоту малину» Інні Германівні в студію! Як найгіршій актрисі шоу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.