ПОЛЬЩА – ЦЕ ПОМІРКОВАНО ЩАСЛИВА КРАЇНА

07 червня 2013, 20:27
Власник сторінки
0
279

Польща не увійшла до першої десятки рейтингу «Індексу кращого життя». На перешкоді стоять низька зарплата і погані житлові умови в країні


rower
Дуже низька зарплата і погані житлові умови – через ці недоліки Польща не потрапила у першу десятку найщасливіших країн світу. Організація економічної співпраці і розвитку опублікувала «Індекс кращого життя».

Загальна оцінка Польщі – це п’ять балів у десятибальній шкалі. З-посеред одинадцяти галузей, які бралися до уваги, найгірше виглядає рівень заробітної платні (один бал), «трійку» Польща отримала за житлові умови, «п’ятірку» - за охорону здоров’я та довкілля. Найкраще оцінено рівень безпеки у Польщі – 9,6 балів. Лідерами у рейтингу залишаються США, Швейцарія та Канада. За даними «Індексу кращого життя», найщасливіші люди живуть в Австралії.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Европа,счастье,Польща,индекс счастья,економика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.