ПАРКОВКА ДЛЯ САДОВОГО?

21 червня 2013, 12:35
Власник сторінки
юрисконсульт
0
545
ПАРКОВКА ДЛЯ САДОВОГО?

ГО "СПАС" офіційно звернулася до Міського голови міста Львова, Андрія Садового.

               ГО "СПАС" офіційно звернулася з проханням до Міського голови  міста Львова, Андрія Садового, в зв'язку з  нещодавнім відкриттям парковки на вулиці Валовій у місті Львові, відкрити таку саму парковку на вулиці де він особисто проживає.

               В ГО "СПАС" вважають відкриття аналогічної парковки, дасть можливість, особисто Андрію Садовому  та його сусідам, кожного дня відчувати покращення від нової парковки на своїй вулиці, також вважаємо, що з відповіді на офіційну заяву буде видно чи готовий Андрій Садовий  поступитися своїми правами та законними інтересами заради свого бачення майбутнього міста, або ж таку участь, як поступатися своїми правами та законними інтересами, Андрій Садовий приготував лише для мешканців центральної части міста Львова загалом, та мешканців вулиці Валової зокрема, і ніяким чином не збираючись себе обмежувати особисто, для "користі громади".

               Час покаже, яка буде відповідь.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: парковка,ГО "СПАС",Андрій Садовий,Андрій Федчишин,валова
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.