Нужникова справа - над Темзою!

01 липня 2013, 10:15
Власник сторінки
0
184
Нужникова справа - над Темзою!

або одні клозети в головах

от казали, що укр. парламентері туалети собі будують і це марнотратство! так от із нашої постійної рубрики іх нрави ми можемо дізнатись, що парламент ЇЇ королевської високості витратить на ремонт клозетів аж 100 тис. фунтів.

та найцікавіше в іншому. туалети і палаті лордів були збудовані у 1937 році, а відвідують їх як самі депутати так і гості парламенту. остання ремонтні роботи в цьому затишному місці проводились 20 років тому, як сказано в оголошенні про тендер "вони перебувають у не акцептабельному стані, як для такого престижного закладу". одночасно потрібно врахувати, що ремонт має відбутись із залученням реставраторів, будинок парламенту розбудований у ХІХ ст. а сама будівля походить з 1037 року. 
але злі громадські організації вопят, що це занадто великі великі кошти платників податків, як для такого малозначної речі нужники для депутатів та гостей парламенту.
 тому як-то кажуть! скрізь проблеми одні та самі, а платиниками податків все не так та всьо не так! 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: деньги,ремонт,туалеты,Великобритания
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.