Сергій Лещенко (УП) й син Геннадія Кернеса - двійники?

10 липня 2013, 10:02
Власник сторінки
журналіст
0
686

А ведучий програми "Максимум в Україні" (ІСТV) Олександр Ільїних та народний артист Віталій Білоножко схожі на південнокорейського репера Псая

Коли вперше побачив це фото на bilshe.com, то подумав, що журналіст "Української правди" Сергій Лещенко завітав до Геннадія Кернеса на інтерв'ю. Ну і сфоткався з ним за компанію разом із родичами мера.

hgjgffhfhfvh.jpg (51.82 Kb)

Придивився - рука співробітника Інтернет-видання на плечі в градоначальника. З чого б це, думаю? Чи не занадто фамільярно та й звідки така взаємна люб'язність? А потім читаю під світлиною:

«У Instagram Кернеса з'явилося зразкове сімейне фото - Кернес обіймає внучку Кіру, а поруч два рідних сини мера та одна із невісток».

То виходить, це не Лещенко, а один з синів скандального мера! Отакої...

Сергій  Лещенко

Колегу Лещенка по журналістському цеху з ІСТV Олександра Ільїних, звісно, не сплутаєш із Псаєм, проте хоч і віддалено, але і між ними щось таки є.

Александр Ильиных

PSY

А Віталій Білоножко - це "Псай на пенсії":

А певец Виталий Билоножко спел имениннице ”многая лета”...

"Opрa Gangnamstyle!"

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.