Олександр Пономарьов зрадив українську

14 липня 2013, 10:03
Власник сторінки
журналіст
0
317

Уславлений співак зганьбився на "Інтері"

Народний артист України Олександр Пономарьов на «Літній кухні» у Дмитра Шепелєва (телеканал «Інтер») відмовився від української, перейшовши у спілкуванні з російськомовним ведучим на російську.

Уродженець Мінська Шепелєв розпочав кар'єру теле- і радіоведучого в Білорусі, а продовжив в Україні та Росії. Отже українську мав би розуміти, а ні - то це його проблеми, бо "Інтер" - український канал, який мовить для українців на території України.

На тлі тотальних гонінь на українську та всіляких її утисків, що відбуваються нині в державі за правління януковичів, публічний вчинок О. Пономарьова, який серед іншого відомий виконанням національного гімну України, виглядає негідним й аморальним, таким що ганьбить уславленого співака і є зрадницьким по відношенню до рідної мови українців.

Таким чином «рускій мір», який на українському телебаченні не сходить "з ранку до ночі", здобув чергову перемогу.

Александр Пономарев накормит Дмитрия Шепелева

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.