Bigmir.net планує розробити українську версію сайту до кінця року

15 липня 2013, 13:40
Власник сторінки
журналіст
0
216

Оновлений Bigmir.net зекономив на українській версії сайту, пояснивши це чималими витратами, але сподівається розробити її до кінця року

Сьогодні на «Телекритиці» прочитав про переформатування Bigmir.net у ЗМІ та новий дизайн головної сторінки сайту. Зайшов, дивлюся - все російською. Немає україномовної версії. Написав з приводу цього неподобства на контактний е-mail:

«Скажіть, будь ласка, чому на http://www.bigmir.net/ немає україномовної версії? Це технічний недолік, недогляд, похибка чи свідома редакційна політика? Для вас українська мова є неприйнятною?»

На що незабаром отримав відповідь:

«Завіряю вас, що ми глибоко поважаємо українську мову.

На жаль, створення україномовної версії bigmir.net потребує чималих додаткових ресурсів, яких наразі не вистачає на всі проекти та плани сайту. Ми додаємо всі можливі зусилля, щоб створити україномовну версію сайту якнайшвидше і дуже сподіваємося, що до кінця року її буде розроблено.

Ася Кучіна

Offline Marketing & Communications

United Online Ventures»

Поки української - "нет"

Нехай це повідомлення нагадує Бігміру про його благородні наміри. Бо Олексій Мазур та такі як він чекатимуть реалізації україномовного проекту.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.