Показуха та «опозиція винувата у всьому» від Попова: де реальність?

25 липня 2013, 09:39
Власник сторінки
0
233
Показуха та «опозиція винувата у всьому» від Попова: де реальність?

Якщо чесно, то я не бачу сенсу у добре розрекламованих зустрічах керівника КМДА Олександра Попова з тими депутатами міської ради, які й так готові йти за ним та за подовженням депутатських повноважень

Якщо чесно, то я не бачу сенсу у добре розрекламованих зустрічах керівника КМДА Олександра Попова з тими депутатами міської ради, які й так готові йти за ним та за подовженням депутатських повноважень «у вогонь та воду».

Погодьтеся, домовлятися з тими, хто вже згоден, обговорювати дату сесії та анонсувати розгляд бюджетних питань нерозумно, виходячи з відсутності у переговорному процесі опозиції. Це все одно що переливати з пустого в порожнє. Як на мене, то до цієї ситуації варто застосовувати влучне слово «показуха».

Попередня дата проведення сесії Київської міської ради 20-го серпня абсолютно нічого не значить: для того, щоб прийняти звернення до Верховної Ради з проханням призначити позачергові вибори мера та Київради, не тільки я, але й чимало інших активних громадян вважають, що столичні депутати можуть зібратися будь-коли. При тому, що це відбиває позицію опозиційних фракцій «Батьківщина» і «Удар», таке зібрання відбудеться. До того ж для того, щоб не напружувати й так складну економічну ситуацію у Києві з 2-х мільярдною дірою у столичному бюджеті, Попов мав би визначити дату такого зібрання у найближчий термін.

Аналізуючи ситуацію, я переконаний у тому, що поставити інші питання на розгляд сесії Київради, в тому числі надбавки бюджетникам, будівництво метро, ремонт доріг, у Попова не вийде.

Столична влада наразі спеціально нагнітає ситуацію в Києві, чудово розуміючи, що опозиційні сили не дадуть провести наступне засідання ради. Намагаючись зіштовхнути опозицію та її ж прихильників (не будемо забувати про те, що Київ був і є опозиційним містом), уповноважена президентська влада щосили прагне, по-перше, затягнути час дії вже незаконного органу влади, по-друге – знівелювати авторитет «Батьківщини», «Удару» та «Свободи». Але я не думаю, що меседжі «опозиція винувата у всьому» вплинуть на підвищення рівня довіри до Попова. Скоріше, буде навпаки.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: КМДА,опозиція,Попов,Київ,вибори,Київрада
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.