Українська мотоциклістка відправилась встановлювати світовий рекорд

29 липня 2013, 09:13
Власник сторінки
Політик, законотворець.
0
312
Українська мотоциклістка відправилась встановлювати світовий рекорд

Подорож Ганни включає в себе проходження всіх континентів світу окрім Антарктиди та перетинання понад п’ятдесяти кордонів. В програму подорожі також входять зустрічі з ...

27 липня 2013 року українка Ганна Гречишкіна відправилась в одиночну навколосвітню подорож на мотоциклі, котра буде тривати близько двох років.

Старт почався з окраїни Києва неподалік від станції метро «Лісова», хоча напередодні його планували в центральній частині Києва під аркою «Дружби народів». Місце урочистого відкриття старту в кругосвітню подорож української мотоциклістки змінились з появою в Україні московського КГБіста – Володимира Гундяєва, так званого патріарха Московського та всіма відомого московського карлика. Навіть і тут влада «лохонулась», вставши на коліна перед агресорами-імперіалістами. Не буду про гидке, продовжу про позитивне.

Подорож Ганни включає  в себе проходження всіх континентів світу окрім Антарктиди та перетинання понад п’ятдесяти кордонів. В програму подорожі також входять зустрічі з дітьми, підлітками з важкою долею та представниками українських діаспор.

Ганна народилася 9 жовтня 1979 року в місті Києві. По закінченню Київської гімназії № 153 ім. О. С. Пушкіна в 1996 р. вступила до Київського Державного Лінгвістичного Університету на факультет англійської мови та літератури. 2002–2004 — навчалася в Коледжі ім. Гранта МакЮена (Едмонтон, Канада) та Міжнародному Інституті Бізнесу (Київ, Україна). 1998–2002 — працювала перекладачем технічної літератури на Київському державному авіаційному заводі «АВІАНТ» та в Українському Науково-дослідному інституті авіаційної технології. 2002–2010 — працювала за фахом управління персоналом, в тому числі у банківській сфері з 2005 по 2010 рр. У 2011 працює в МБФ «Міжнародний Альянс з боротьби з ВІЛ/СНІД в Україні». Так саме мотоциклістка активно займалася підготовкою до навколосвітньої подорожі. З таким життєвим досвідом і підготовкою українка повинна легко подолати запланований маршрут.

Ганна є свідченням сильної української жінки, за котру ми всі будемо вболівати і тримати кулаки. «Ні жезла, ні цвяха!!!».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.