«Радикалівка» В.Шилова побачила вила Ляшка в «пікантному місці» Олени Притули

09 серпня 2013, 20:18
Власник сторінки
журналіст
0
277

Заяви і дописи колишньої гендиректорки Дніпропетровської ОДТРК, депутата облради, а віднедавна й засновниці «анти-FEMENістського» руху Вікторії Шилової - це завжди «щось»!

На межі осяжного, але часто-густо за нею. patientДивна, якщо не сказати вбивча, суміш. suicide_fool-edit.gif Буває, не знаєш, плакати чи сміятися. А може і те, й інше одночасно.

Ось лише декілька цитат з нещодавно народженого найпершою політклоунесою Дніпропетровщини, яка нині, вже в статусі напівкиянки та в іпостасі штатної помічниці-консультантки Олега Ляшка, претендує на всеукраїнське визнання своїх численних «талантів» siski  - політика, громадянського активіста, ну і журналіста в тому числіgirl_flag_of_truce:

«Славный украинский журналист грузинского происхождения Георгий Гонгадзе, Царство ему Небесное, наверное, когда в Раю читает «Украинскую правду», то теряет сознание по 10 раз в сутки. Во что надо было превратить созданное им с целью защиты прав человека и свободы слова издание, чтобы сейчас над «Украинской правдой» потешались 70% населения Украины...
Idea
Ну как ни статья - так защита политических уродов, перекручивание фактов, раздувание скандалов, высосанных из пальца, и внимание! ноу-хау от Притулы - игнорирование тех или иных политиков, которых так не любят «хозяева» этой почтенной дамы. patsak.gif

Раньше действовало правило: ни про Ляшко, ни про Шилову не писать, чтобы ни дай Бог не создавать дополнительной рекламы. Но теперь, когда «внутрихозяйский» рейтинг дал ОВ 6,8% в городе Киеве, тут стало страшновато. Это ж какой ужас, человек имел 10 соток в Киевской области!

Я представляю, как интересно было бы узнать о заграничных счетах госпожи Притулы, ее спонсорах, да и посмотреть14.gif, на какие деньги реально живет эта дама».

В статті УП, яка викликала гнівну реакцію Шилової,  йшлося про те, що, за інформацією місцевих жителів і будівельників, які працюють над новим об'єктом у Бучі, син Януковича зводить маєток. Будівництво ведеться навпроти центрального парку, будинок стоятиме на ділянці землі площею 14 га, оточеній 7-ми метровим парканом.777.gif

Згідно з документами, що потрапили в розпорядження автора допису, землі виділялися лідеру Радикальної партії Олегові Ляшку та його родичам. Пізніше вони нібито продали свої землі.

А як вам отакий шиловський «перл»:

«Ах, как вонзились в одно пикантное место госпоже Притуле эти вилы Ляшко! Простите меня, друзья, конечно же, я выражаюсь образно».

Не поступається вищенаведеній і наступна фраза:

«Желающих разрушить нашу страну извне огромное количество - как справа, так и слева, как сверху, так и снизу».

Щодо «загрози знизу» - це справді дуже вразливе місце. Шилова знає, про що каже. І тут їй важко не повірити. Цей острах з'явився в неї, мабуть, з часів головування в Дніпропетровській ОДА Віктора Бондаря.

Коментуючи в інтерв'ю 9 каналу ("Приват-ТБ Дніпро») конфлікт з очільником облдержадміністрації, Шилова, на той час гендиректорка ДОДТРК, обмовилася, як той неодноразово викликав її на «ковдру».44.gif  Звісно ж, мала й хотіла сказати на «килим», та замість цього сталося майже як за Фрейдом. Доволі крилатою й дуже характерною для Шилової вийшла обмовка.Sex

Як для людей аж з двома (!) вищими освітами, а вона саме з таких, Шилова, принаймні на мій погляд, виглядає, м'яко кажучи, не дуже переконливо. У всьому, що і як робить, пише, говорить. Ймовірно, це якраз той випадок, коли кажуть «дві і більше вищі освіти». Зазвичай так воно у «блондинок» і є.

57.gif
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.