Я.Федорчук обвинувачує А.Яценюка і О.Турчинова в зраді Ю.Тимошенко

19 серпня 2013, 12:27
Власник сторінки
0
229

Найближчим часом у ВО «Батьківщина» очікується нова хвиля кадрових «зачисток».

Найближчим часом у ВО «Батьківщина» очікується нова хвиля кадрових «зачисток».

Відчуваючи присутність в партійному домі «привида» Ю.Тимошенко,  А.Яценюк з О.Турчиновим вирішили «видавити» з керівної ланки опозиційної організації останніх вірних екс-прем’єр-міністру політиків.

Першим у списку кандидатів на відсторонення виявився виконуючий обов’язки керівника Виконавчого секретаріату партії Я.Федорчук, який неодноразово виступав проти безвідповідальної кадрової політики нового керівництва ВО «Батьківщина», запровадження корупційних схем призначення керівників місцевих партійних організацій, а також піддав публічній критиці бездіяльність Турчинова і Яценюка у питаннях звільнення Ю.Тимошенко.

Як наслідок, заяви Федорчука - одного з провідних функціонерів «старої» партії, призвели до масового виходу членів «Батьківщини» з регіональних парторганізацій, що значно впливає на рівень підтримки навіть у традиційно «біло-сердечних» областях.   

В подальшому, протягом 2014 року планується виведення представників колишнього «БЮТ» з відповідальних партійних посад на обласному та районному рівнях з одночасною заміною їх вихідцями з «Фронту змін».

Беручи до уваги останню заяву В.Кличка щодо планів балотуватися на президентських виборах 2015 року, незважаючи на висунення опозицією єдиного кандидата, фактично можна говорити про припинення існування такого надпартійного утворення, як «об’єднана опозиція».

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Яценюк,Кличко,Турчинов,Батьківщина,тимошенко,вибори,федорчук,політика в Україні,розкол
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.