"Внутрішня" опозиція ВО "Батьківщини"

20 серпня 2013, 06:31
Власник сторінки
0
214

Нардеп Бригинець обізвав А.Яценюка дегенератом

Несподіваним скандалом обернулася нарада активу Лисичянського міського осередку ВО «Батьківщина» (Луганська область), яку проводив нардеп О.Бригинець.

«Гарячий» опозиціонер жорстко розкритикував чинного керівника об’єднаної опозиції Арсенія Яценюка, звинувативши останнього у саботажі підготовки опозиційних сил до президентських виборів, співпраці з Адміністрацією Президента та небажанні боротися за звільнення Ю.Тимошенко, яка може посунути його амбітні плани на другий план.

Апогеєм виступу «внутрішнього опозиціонера» стала характеристика Яценюка, яка складалась у своїй більшості із слів не зовсім літературного порядку, на кшталт «дебіл, дегенерат, зрадницька морда» тощо.

Цікаво, що позицію свого представника актив осередку підтримав майже одностайно.

Одним з основних звинувачень, які пролунали на адресу А.Яценюка, була негласна угода між ним та Д.Фірташем щодо передачі останньому луганських підприємств ПРАТ «ФО» Азот» та ПРАТ «ЛИНІК», які група олігарха планує отримати внаслідок фіктивного банкротства. Згідно даних депутата Бригінця, А.Яценюк пообіцяв, що опозиційні сили утримаються від заяв і виступів проти зазначених дій в обмін на фінансування Д.Фірташем передвиборчої кампанії А.Яценюка на президентських виборах 2015 року.

Незрозумілою залишається реакція центрального офісу партії, яка ані підтвердила, ані спростувала звинувачення О.Бригинця, незважаючи на те, що інформація про нараду була в Яценюка майже одразу по завершенню зборів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Яценюк,Батьківщина,опозиція,нардепы,Тимошенко тюрьма,Бригинец,Юлія Тимошенко,Адміністрація Президента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.