Національний круглий стіл провалився ?

23 серпня 2013, 09:53
Власник сторінки
інженер (Dipl.-Ing.)
0
276
Національний круглий стіл провалився ?

Національний круглий стіл провалився ?

Україна в листопаді має підписати угоду про асоціацію із ЄС і визначити чіткий орієнтир щодо подальшого розвитку, як член євпроспільноти. Про це перед початком засідання політичного етапу Національного круглого столу «Порозуміння заради європейського майбутнього» сказав глава фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк.

«Сьогодні під час обговорення щодо євроінтеграційних перспектив запрошені всі політичні фракції, але на жаль, ми не бачимо президента України, який також мав би бути присутній на цій зустрічі. Але ми чітко впевнені, що Україна має підписати угоду про асоціацію з ЄС у листопаді поточного року, а до кінця вересня мають завершитися всі підготовчі етапи», – сказав він.

Арсеній Яценюк також повідомив, що під угодою буде стояти підпис президента, але цей документ – це спільне напрацювання, яке триває далеко не перший рік.

Наразі в залі відсутні представники парламентських фракцій партії регіонів, комуністів, а також відсутні представники уряду та адміністрації Януковича.

Нагадаємо, що ініціатором проведення Національного круглого столу для забезпечення євроінтеграції України є лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

INTV

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: круглый стол,круглий стіл
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.