День Незалежності в логотипах телеканалів

24 серпня 2013, 08:45
Власник сторінки
журналіст
0
325

З тих, що доступні в ремимі цифрового ефірного мовлення Т2, свої логотипи оздобили відповідними позначками лише три канали.

На Першому національному поряд з логотипом розмістили зображення монументу Незалежності. ТЕТ прикрасив своє лого прапорцем України. А на М1 зазвичай червоно-біла емблема Першого музичного стала цього дня синьо-жовтою.

Відсьогодні змінив свої традиційні біло-блакитні кольори 5 канал. Тепер вони біло-червоні. День Незалежності тут відзначатимуть тематичним марафоном.

Аналогічний спецпроект вже йде на Інтері. Програму ведуть Ганна Гомонай (українською) та Сергій Дорофєєв (російською). У лівому нижньому куті екрану розміщено рамочку з зображенням синьо-жовтого сердечка та написом "День народження країни". Коли ефір продовжують інші передачі, табличка з сердечком та написом "Живи в Україні" переміщується у лівий верхній кут.

Жодними святковими символами не оздобили свої логотипи канали ІCTV, "1+1", "2+2", "Україна", СТБ, "Новий канал", НТН, "Tonis", "Мега", К1, К2, "НЛО-tv", "Star-tv","Zoom", "Enter-фільм", "ХSport" "Піксель", "Погода".

Хоча на "2+2" та "Star-tv"періодично демонструють святкові заставки. Може подібні йдуть і ще десь, та особисто я їх не побачив.

Світлина: Завтра, до Дня Прапора ukr

Читай також:

Голова Дніпропетровської облради Євген Удод вибачився за "хохлів" в його газеті


Газета Дніпропетровської обласної ради "Зоря" назвала Київ... "столицей хохлов"

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.