День Незалежності та його противники

24 серпня 2013, 19:04
Власник сторінки
Голова Черкаського Осередку ВГО Молодий Народний Рух
0
358
День Незалежності та його противники

Я не розумію коли мені говорять про кляту ковбасу по 22 копійки. Я такої ніколи не бачив і мабуть не побачу...

Сьогодні ми маємо два основні Національні свята - День Державного Прапора України та День Незалежності України.

Мене дивує те що наш нарід геть зовсім не цінує того подвигу котрий здійснили в 1991 році наші Батьки. Більше того, сьогодні в НЕЗАЛЕЖНІЙ державі я чую розмови про те що хтось хоче вступати назад в Радянський (Митний) союз, ці люди в силу своєї безграмотності або якоїсь хворобливої відсталості розповідають про ковбасу по 22 копійки і всілякі гаразди що їм давав Радянський Союз. Було б не погано всіх цих пропогандистів - агітаторів закинути в Союз зразка 1932-33 і 1937 років. Я б із задоволенням послухав би, після того, їх розповіді про світле комуністичне минуле.. 
Добре що є в нашій країні "Творча меншість" котра цінує і пам'ятає героїзм простих людей котрі в 1991 році не злякались і вийшли на вулиці здобувати собі краще майбутнє.
Схиляю голову перед тими хто в ті, не легкі, часи знайшов в собі сили і незламно Здобував Незалежність для нашої країни, для нас з вами...


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Патріотизм,Черкаси,день незалежності,Чорновіл,Черкаський обласний Осередок ВГО Молодий Народний
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.