"Стосується кожного" Сергія Дорофєєва - калька з "Пусть говорят" Андрія Малахова

26 серпня 2013, 16:13
Власник сторінки
журналіст
0
565

Одним російським форматом на українському ТБ стало більше.

Білоруський легіонер українського телебачення, екс-п'ятиканалівець Сергій Дорофєєв повністю змавпував своє нове ток-шоу на "Інтері" з російського "Пусть говорят", яке веде Андрій Малахов. Телепроект стартував у понеділок, 26 серпня.
Касается каждого
До того, аналогічний формат для програми "Про життя" на Першому національному обрав Андрій Пальчевський. В такому ж режимі йде і "Говорить Україна" з Олексієм Сухановим на ТРК "Україна". Всі вони зроблені як під копірку. І ведучі у всіх трьох - російськомовні.

Подібні розмовні шоу радше нагадують галасливий базар. Глядачі у студії постійно щось вигукують, переривають спікерів, бурхливо висловлюють свої емоції. Їх намагаються перекричати й ведучі. Постійні шумові подразники відверто дратують, заважаючи слідкувати за обговоренням обраної теми.

А ще, мимоволі, виникає відчуття штучності всього, що відбувається. Ніби атмосфера в студії навмисно кимсь нагнітається, режисується. Емоційні хвилі йдуть немов за чиєюсь відмашкою. Ніби серед публіки є підставні качки, які знають, коли їм крякати.

Складається враження, що Сергій Дорофєєв керувався логікою: "Всі роблять ток-шоу як у Малахова, і я собі теж таке саме зроблю". Ну і зробив. Нічого оригінального. Власного креативу - нуль. Все вийшло надзвичайно шаблонно. Сіро й вбого.
Світлина: Смотрите на сайте программу
"Пусть говорят" у Андрія Малахова "про життя" Андрія Пальчеського, що це "стосується кожного" Сергія Дорофєєва
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.