Чому країна не має свого національного провідника?

29 серпня 2013, 15:54
Власник сторінки
Голова Черкаського Осередку ВГО Молодий Народний Рух
0
280
Чому країна не має свого національного провідника?

"Мінятись не можу тільки тому, що на все те покладено найкращі роки й багато зусиль і мук, а й тому, що гостро відчуваю на своєму боці правду і справедливість." В'ячеслав Чорновіл.

Давно забуті ті часи коли не з людей робили ідеал, а люди самі собі створювали кумирів, провідників, серед цього не простого світу марних сподівань і брехливих ілюзій. В 1999 році загинув той останній хто боронив інтереси держави, той останній що боронив інтереси людей, кого ми натомість маємо, купку олігархів котрі навіть не знають що робити зі своїми грішми, що ми маємо, купку кар'єристів котрі готові продати свою країну, партію чи навіть родину за ганебних 30 серебряників.
Люди!! Навколо нас лишень злидарі і пристосуванці яких годуємо ми, не їх вина що вони багаті і вельможні, це наша вина!
Ми дали їм право на владу і право на нас самих.
Поки не зрозуміє того орач у полі, до поки не зрозуміє того продавчиня в сільському магазині не буде Україні спокою і злагоди!

Він міг згуртувати нарід, він міг повести вперед але....
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Чорновил,патріоти,Черкаси
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.