Опозиційна риторика

31 серпня 2013, 21:04
Власник сторінки
Политолог
0
260

Як вміють дискутувати революційно-заклопотані опозиціонери?

Багатьом опонентам украхнських революційно-стурбованих псевдорадикальних профессійних опозиціонерів знайома подібна поведінка. Численні образи, нецензурна лайка і погрози стали звичним риторичним прийомом яким послуговуються опозиційні спікери, політичні діячі різного рівня та навіть просто заробітчани-мітингувальники у випадку відсутності аргументів під час дискусії з опонентом. Поважні в суспільстві люди, що мнять із  себе інтелігентів і не тільки не соромляться використовувати зовсім не інтелігентну лексику агресивно доводячи хибність реальності і виключну правильність своїх переконань. 

На цьому відео   http://www.youtube.com/watch?v=uKPFUEF76ho
  яскраво можна простежити манери і стиль спілкування опозиційного депутата Генадія Москаля. Цікаво, що політичного скандаліста не зупинила навіть журналістська камера, що само собою гарантувало висвітлення поведінки опозиціонера на широкий загал. Надмінна зухвалість, чи хамська дурість помножена на депутатську недоторканність? Мабуть і те і інше. Але, чи личить політику, який бориться за демократію і справедливість поведінка блазня? Але, якби принаймні Москаль був виключенням із правила... 

Останнім часом складається враження, що хамство перетворюється на основну манеру спілкування опозиціонерів з опонентами, та навіть з простими громадянами. Невже представники "Батьківщина", "Удару",  та "Свободи" вважають, що так вони привернуть до себе більше прихильників? Дарма. Люди втомилися від агресії і сприймають подібні витівки не лише з недовірою та навіть з огидою. 

Ти часом революційно-стурбовані псевдорадикальні профессійні опозиціонери відлякують від себе простих громадян провокуючи постійні скандали, таким чином самі собі псують рейтинги. А опозиційні спікери усіх рівнів, все ще вважають хамство у всіх його проявах, своїм улюбленим методом політичної боротьби. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Москаль,методы лечения алкоголизма,хамство,опозиція,політика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.