Віктор Пінчук, спеціально для "тітушок", ІСТV

01 вересня 2013, 09:25
Власник сторінки
журналіст
0
242

На ІСТV в суботу знову запустили цю довбану «Бригаду».

Знову ці мерзотні до блювоти персонажі: «саша бєлий», «космос», «пчола», «філ» та інша погань. Причому всі серії поспіль, одна за одною з продовженням наступного дня, у неділю. Всі вихідні ними загидили. Очманіти можна.

Та невже ще не досить? Чи це спеціально для "тітушок" і за численними проханнями "пацанів"? Або особисто ВікторФедорича?

А де ж, сказати б, високе мистецтво, яке цей олігарх-філантроп нібито так прагне розвивати в Україні та нести сюди його найкращі світові зразки? Хоча окремі з них, слід визнати, теж, м'яко кажучи, не без «прибамбасів». Проте краще б вже щось з цього пустили. Хоча б для приколу.

Не всі ж глядачі - гопники, та й країна - не УРКАїна. На таку її хочуть перетворити. Зрозуміло, хто і як. І вони, на жаль, далеко не безуспішні.

Але якщо ти не затятий бандюкович і не «тупий дебіл», то змусити себе дивитися цю срану «Бригаду» та ще й вкотре - дуже важко, якщо не сказати неможливо. То за кого мають українських глядачів на пінчуківському ІСТV? На яке недоумкувате бидло з бандитським нутром розрахований цей показ?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.