Фаріон + «супер» = Суперіон!

07 вересня 2013, 15:57
Власник сторінки
журналіст
0
480

«Свободівка» знялася у глянцевій фотосесії. Комуністи готують відповідь – Оксану Калетник в стилі «ню» з кумачем?

Нещодавно депутат Верховної Ради від ВО «Свобода» Ірина Фаріон виклала в мережі Facebook свої світлини з глянцевої фотосесії:



Її прихильники у захваті. Ось лише декілька з відкуків під фотографіями:

Olha Vovnysh: Beautiful!!!

2 вересня о 23:29

Любов Сердунич: ОВВА! Яка краса! Просто важко дібрати слів зі всього українського лексикону, аби передати захоплення цією жінкою - розумною, мудрою, вродливою, щирою, справжньою!.

2 вересня о 23:51

Viktor Shevchenko: НАВIТЬ НЕ ЗНАЮ...... IРИНА. ...БРАВО!!! ОТ I ВСЕ

3 вересня о 0:22

Julia Tsehmistrova: Яка ж Ви КРАСУНЯ!

3 вересня о 6:25

Viktor Boyko: прямо как панночка с фильма "Вий")))

3 вересня о 7:38

Анатолий Запорожец: ИРИНА ГОРДОСТЬ УКРАИНЫ

3 вересня о 13:18

Valentina Chaika: Природна, Ніжна, Чарівна, Красива, Розумна, Турботлива, Приваблива, Добра, Мила, Неповторна, Незабутня, Шикарна, Фантастична, Граціозна, Весела, Енергійна, Стильна, Казкова, Божественна, Заворожлива, Ангельська Яскрава, Струнка, Зваблива, Витончена, Романтична, Симпатична, Неймовірна, Ласкава, Бажана, Непередбачувана, Загадкова, Щира, Інтригуюча, Бездоганна, Гармонійна, Чуйна, Розуміюча, Досконала, Краща, Вишукана, По-Янгольському Прекрасна, Таємнича, Принадна, Життєрадісна, Хвилююча, Дивовижна, Чесна, Щиросердна, Феєрична, Цілеспрямована, Чудова, Незрівнянна, Промениста, Жіночна, Зворушлива, Карколомна, Струнка, Зваблива, Витончена, Стильна...

3 вересня о 18:13

Olesya Cast: Сильна та справжня українська жінка , яка відкриває нам очі , щоби ми побачили , якою є насправді та палаюча красою наша ненька Україна ! Та у якої в серці горить Любов , Віра та Надія ! Дивлячись на цю жінку , ти розумієш - Ось Вона - Україна ! Ось Вона- Краса ! Ось Вона гаряча Душа ! Я вірю у Вас, Ірино ! Ви є майбутнє наше і ви ще той вогник в очах України , який не згас , і який дасть життя майже мертвій державі !

3 вересня о 19:12

Oleksandr Ivashura: Немає слів щоб висловити своє захоплення цією ЖІНКОЮ!!!!

3 вересня о 22:38

Михайло Дмитрів: У вогонь і у воду за таку вроду.

4 вересня о 19:14

Є, звісно ж, й критики. Вони закидають Ірини Фаріон надмірний фотошоп і напротивагу постять, сказати б, альтернативні світлини «свободівки» з, так би мовити, буденного життя у відповідних ракурсах:

Alex Kotleopold: Порівнюємо представлений тут фотошоп з реальною зовнішністю фігурантки. Згадала стара, як дівкою була... ;-))



2 вересня о 21:15

Alex Kotleopold: Хтось іще сумнівається? ;-))



2 вересня о 21:23

Дмитрий Скворцов:

Кращый друг Фарион - "Фотошоп"
Дмитрий Скворцов's photo.

t-34-111.livejournal.com

Лучшие друзья девушек, как известно, бриллианты, - комментирует фотосесию Фарион Наталья Старокожко . - А лучший друг женщин постбальзаковского возраста - фотошоп.

2 вересня о 23:55

Дмитрий Дегтяренко: Мда фотошоп рулит.....вот фотка с официального сайта "СВОБОДА"...Ложь уже видна не вооруженным взглядом.....))))

Дмитрий Дегтяренко's photo.

3 вересня о 12:35

Аlех Kotleopold: Ось іще трошки реальності: ;-))

3 вересня, о 18:14

Аlех Kotleopold: /.../Сама кумедна річ у всьому цьому, що НІХТО з сотень прокоментувавших ці фото не відзначив майстерність їх автора, який з нічим не примітної пані зробив дійсно гарненьку молоденьку дівчинку, про що я тут і писав - навіть долучив до своїх постів фото РЕАЛЬНОЇ жінки з РЕАЛЬНОЮ зовнішністю із РЕАЛЬНОГО життя.

3 вересня о 15:43

Дехто ж у своїх оцінках опинився, сказати б, посередині:

Михаил Шевцов: А она красивая! Пока молчит

19 годин(-и) тому

Слід зазначити, попри критичність відгуків, жінка не видаляє їх зі своєї сторінки. Може пропустила, ще не встигла, а можливо й свідомо.

А тепер інформація, яку можна віднести до розряду неперевірених чуток. Подейкують, що фракція комуністів готується завдати своєму ідеологічному противнику удар у відповідь, а саме: відрядити товаришку-депутатку Оксану Калетник на фотосесію в стилі «ню» оповитою кумачем та ще й з серпом і молотом у виглядів стразів на пікантних місцях. Остаточне рішення з цього приводу після ретельного зваження всіх "за" і "проти", прийматиметься на позачерговому пленумі політбюро.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.