Замість американців помічниці Ляшка Шиловій ввижаються... гамбургери

17 вересня 2013, 11:50
Власник сторінки
журналіст
0
211

У "радикалівки" - галюцінації?

Помічниця -консультантка народного депутата Олега Ляшка Вікторія Шилова розсмішила черговим своїм ляпом:

"Шановні друзі! Олігархи-неукраїнці продовжують розтягувати Україну та український народ «на шпагат», розігруючи карти Захід-Схід, влада-опозиція, Митний Союз-Євросоюз. Таке відчуття, що вони всі мають не подвійне, а потрійне, ще й американське, громадянство. Ця двопартійна виборча система в США вже перетворила вибори в Америці на фікцію, а американців – на ходячі гамбургери, які споживають все, що їм запропонують."



Думаю, шукати в антиамериканізмі Шилової якісь раціональні пояснення - річ безперспективна й марна. Ці настрої, від яких так і тхне вітренківщиною немов тухлими морепродуктами, зрозумілі лише їй одній. patient Як і її висновки про виборчу "фікцію".

Я ж, як громадянин України й виборець, хотів би дожити до тих часів, коли б і в нас будь-які вибори від гори до низу були б такими самими досконало чесними й прозорими.  Якби в нас була така "фікція", то більше, в плані виборчої процедури, не було б про що і мріяти.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.