Дуже активних студентів в Тернополі закриють на 24 години

30 вересня 2013, 16:28
Власник сторінки
0
347
Дуже активних студентів в Тернополі закриють на 24 години

Не спати для студента добу або й навіть дві – це не проблема! Питання наскільки корисно буде проведений цей час “неспання”.

    Тернопіль пропонує усім студентам приїхати в Файне місто і за 24 години довести, що їхня команда найкраща! Студентські команди демонструватимуть свої вміння в різних видах змагань - інтелектуальних іграх, інтерактивних заходах та проектній частині.
    Минулого року для студентів в Українському домі “Перемога” провели майстер-класи міський голова Тернополя Сергій Надал, директор телекомпанії ТВ-4 Юлія Винокур, начальник управління стратегічного розвитку міста Юрій Дейнека. Цього року на учасників чекають не менш імениті та відомі гості.
    “Студентська доба 2013“ пройде 16-17 жовтня в Українському домі “Перемога”. Деталі про умови участі  vk.com/dayofstudent_2013
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: студент,Тернопіль,Файне місто
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.