Уроки приниження від влади: пресу названо бомжами

03 жовтня 2013, 12:05
Власник сторінки
журналіст
0
264

Найбільш креативно підійшли до спецоперації зі зриву показу "Відкритого доступу" в Києві. До «Кінопанорами» завели три десятки бомжацького вигляду людей з бейджиками "Преса. Бомж-ТВ".

Показ документального альманаху «Відкритий доступ», одна з п’яти новел якого присвячена президентській резиденції «Межигір’я», зривали  в Одесі, Миколаєві, Черкасах, Донецьку, Севастополі, Сімферополі. То світло відключали , то кінотеатри в останній момент в оренді залу відмовляли, десь шукали вибухівку, десь підкидали димову шашку тощо.

Але найбільш креативно підійшли до спецоперації зі зриву показу в Києві. До «Кінопанорами» завели з три десятки бомжацького вигляду людей. Але верхом цинізму стало те, що на них начепили бейджики з написом «Преса. Бомж-тв». А перед тим їх ще й спиртним розігріли.
Фото: Анни Грабарської

Отже в якості гонорару волоцюг напоїли горілкою, почепили журналістські бейджики і організовано завели до зали. Як відомо, акцією керував один з міліцейських чинів столиці, про що свідчать покази очевидців та відзняті на мобільні телефони кадри.

Уявляєте безмежну глибину моральної деградації тих, хто додумався до цього? Адже у такий спосіб преса зазнала демонстративно-показового приниження, бо журналістів символічно порівняли з бомжами відносно володаря «Межигір’я”

Це плювок і гучний ляпас, навіть копняк під зад всім співробітникам ЗМІ разом. Ось за кого їх має нинішня влада – за нікчемних бомжів... І таке от збирається підписувати угоду про Євроасоціацію на Вільнюському самміті в листопаді.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.