Януковича відзначили як відмінника бойової підготовки і кращого стрілка ЗСУ

04 жовтня 2013, 11:51
Власник сторінки
журналіст
0
254

Так вирішило Міністерство оборони України після того, як Віктор Федорович взяв участь у тактичних навчаннях підрозділів Сухопутних військ та Повітряних Сил України на Яворівському полігоні.

Про це повідомляє "Репортажист"*.

Як відомо, глава держави власноруч здійснив пуск протитанкової керованої ракети «СТУГНА–П». Своєю ціллю він обрав озеро в селі Грушів, а умовним супротивником – тамтешню рибу.

Після вдалого старту, Янукович справно керував польотом без допомоги жодних технічних приладів, а лишень посилаючи команди голосом. Віктор Федорович настільки майстерно здійснював оперативне керування, що ракета поцілила прямо в середину водойми.

Постріл виявився надзвичайно ефективним, адже догори брюхом вспливла геть уся риба, а ударною хвилею повибивало шибки вікон у домоволодіннях та інших будівлях Грушіва.

Цей випадок буде занесений у військові підручники й посібники як один з найбільш вдалих прикладів використання «СТУГНИ-П».

Селяни ж відреагували на влучний постріл імпровізованим мітингом, на якому дали високі оцінки стрілецьким талантам президента. Виступи супроводжувалися оплесками і схвальними вигуками на його адресу.

Відтак за ініціативи генштабу ЗСУ було вирішено відзначити Віктора Януковича почесним званням відмінника бойової підготовки з врученням нагрудного знака «Кращого стрілка війська».

За підсумками маневрів також було прийнято рішення зарахувати Віктору Федоровичу два роки строкової служби, які він не зміг пройти в молодості через перебування у пенітенціарних закладах.

Віктор Янукович

Репортажист – новий погляд на новини *

* Усі розміщені на сайті новини вигадані. Збіг з реальними подіями чи людьми випадковий. Не допускається посилання на сайт, як на достовірне джерело

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.