МВС засилає "козачків" у політраду партії УДАР

11 жовтня 2013, 10:14
Власник сторінки
0
282

...в обмін на закриття кримінальних справ?

З кіл, близьких до керівництва політичної партії УДАР, стало відомо, що наразі розглядається питання введення до складу виконкому партії Сергія Ткачова, який має тісний контакт із сьогоднішнім керівництвом київського обласного управління МВС.

Насправді, з ініціативою ввести Ткачова не тільки у виконком, але й у політраду партії, звернувся до колег заступник голови партії та кум Віталія Кличка - народний депутат Артур Палатний. Він обґрунтував свою пропозицію тим, що колишній військовослужбовець Сергій Ткачов був рекомендований відданими Кличку членами партії та може бути корисний для проведення президентської виборчої кампанії, оскільки має широке коло зв'язків серед лідерів та активістів громадських організацій офіцерів запасу, особливо у Києві та Київській області (афганців, ветеранів МО та МВС України тощо).

За словами Артура Палатного, Сергій Ткачов пообіцяв залучити вказану категорію осіб під час проведення президентських виборів 2015 року в якості спостерігачів та членів дільничних комісій, які будуть принциповими та не допустять фальсифікацій підрахунків голосів.

Проте, є дещо, що заступник голови партії не став повідомляти колегам по партії. Наприклад, що Сергій Ткачов останніми місяцями майже не виходить з будівлі Управління МВСУ у Київській області, де проходить спеціальну підготовку перед своїм введенням у керівні партійні органи УДАРу.

Також, Артур Леонідович напевно не нагадує колегам, що з міліцією у нього серйозні проблеми. На додачу до податкових порушень, які викрили у його стриптиз-клубі "Ріо", слідчими МВСУ відкрито кримінальне провадження по факту вбивства у заміському закритому клубі "Senator" у Переяслав-Хмельницькому. По цій справі, Артур Палатний проходить як підозрюваний у вбивстві.

Отже, не будемо навіть фантазувати на предмет того, хто все ж таки порадив депутату Палатному для введення до політради партії відставника Сергія Ткачова - людину, близьку до сьогоднішнього керівництва міліції, - та в чиїх інтересах новий член політради буде працювати.

Вочевидь, Палатний своєї "співробітництвом" з людьми міністра Захарченка сподівається вирішити усі свої теперішні проблеми із законом.    

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Кличко,УДАР,Палатний,Ткачов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.