У Віталія Кличка великі плани для молодшого брата

11 жовтня 2013, 15:33
Власник сторінки
0
231

Чи спрацює сімейний підряд у політиці, як у спорті?

З поєдинку Кличко - Повєткін розпочалася "розкрутка" молодшого Кличка в Україні як майбутнього політика. На цьому сходяться багато спостерігачів нашого політикуму.

Зокрема, серед представників журналістського корпусу поширюється інформація від джерел у керівництві партії УДАР про можливе висунення Володимира Кличка в якості кандидата в народні депутати України під час перевиборів до ВР України в ОВО № 94 (м. Обухів Київської області). Слід нагадати, що у 2012 році тут балотувався представник ВО «Батьківщина» В.Романюк, який у даний час переховується від слідства в Італії. У лідера УДАРу існує домовленість з Яценюком щодо підтримки біглого Романюка із ВО "Батьківщини" в якості узгодженого кандидата від опозиції на згаданому окрузі. 

Проте схоже, що Віталій Кличко не збирається виконувати взятих зобов'язань. З керівництва УДАРу доходять певні відомості про заохочення лідером партії свого молодшого брата до політичної діяльності в Україні та лобіювання в якості кандидата у народні депутати в ОВО № 94.

Це підтверджується тим, що всіма інтерв'ю та спілкуваннями із журналістами Володимира Кличка в Україні стала щільно опікуватись прес-служба партії. Віталій Кличко особисто дав вказівку керівнику прес-служби ретельно відбирати журналістів на всі заходи за участі Володимира. До того ж, залучені лояльні журналісти інструктуються з приводу уникнення провокаційних та незручних питань до переможця нещодавнього бою, на кшталт таких: чи не є захмарний по боксерським міркам гонорар, отриманий Кличком за цей поєдинок, прихованим хабаром його старшому брату як найрейтинговішому конкуренту сьогоднішнього президента України? Або інше, чи не є отримана Володимиром платня за бій, яка у чотири рази перевищила звичайну, легалізацією тіньових доходів родини Кличків в Україні?

Проаналізувавши, всі питання, що ставляться Володимиру під час його короткого перебування в Україні, розумієш, що застосовується жорстка інформаційна фільтрація, задля ідеалізації образу чемпіону. 

З наближених до керівництва УДАРу кіл, стало відомо, що Віталія Кличка не дуже бентежить можливість непроходження його молодшим братом тесту на п'ятирічну осілість в Україні для кандидатів у народні депутати. Лідер партії, все одно, має намір спробувати висунути брата від своєї політичної сили на цьому окрузі, тобто відібрати голоси у В.Романюка з "Батьківщини".

У колі близьких людей, Віталій висловив свою мрію досягти разом із братом таких же успіхів у політиці, яких вони разом досягли у спорті. Це прагнення Віталій має намір втілити у життя, якнайшвидше ставши президентом України, та зробивши при цьому свого молодшого брата прем'єр-міністром. Задля цього, у розумінні лідера УДАРу, Володимиру потрібно набратися мінімального політичного досвіду у парламенті, тобто обратися за будь-яку ціну на найближчих перевиборах.

Думаю, що такі наміри Віталія Кличка не порадують ані Яценюка, який планує висунути свого кандидата в ОВО № 94, ані тих, кому Кличко вже пообіцяв прем'єрство у разі свого обрання президентом, серед яких і Петро Порошенко, і Юрій Луценко, і Валерій Хорошковський.

Підсумовуючи, хочеться сподіватися, що у Віталія Кличка все ж таки є розуміння того, що утриматися на політичному олімпі набагато складніше, ніж на спортивному, де тобі майже немає рівних за антропометричними даними. У великій політиці все вирішують зовсім інші дані.

До того ж, неможливо буде виступити разом із братом у різних версіях, як у боксі. Тут якщо фіаско, то одразу для двох. І нажаль, удвох брати його зазнають ще швидше...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Кличко,УДАР,вибори,Повєткін
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.