«Дивовижні»

18 жовтня 2013, 16:14
Власник сторінки
0
340
«Дивовижні»

Робимо чудові справи разом!

Скільки разів ви чули від своїх друзів та знайомих, що в Україні «ніхто нічого не робить», а так багато чого на справді робити є? Скільки разів, ви чули «..вони мають діяти» «вони не вирішують питання» «вони повинні…» і т.п. Я такого чула багато. На справді я і була однією із цих людей, що скаржаться і скаржаться… І виходу не бачила. Адже, що я, одна дівчина, можу зробити, щоб змінити Україну? Чи дія однієї людини взагалі має значення? Чи може одна крапля змінити загальну картину? І чому саме я маю починати? Може нехай мій сусід, наші політики, президент і т.п. займаються сміттям на вулицях, відсутністю лавок та дитячих майданчиків, загальним відчуттям безвиході, відчуженістю людей один від одного… а я, маленька людина, що можу зробити?

Відповідей на ці питання у мене не було. Якщо ви думаєте, що зараз я напишу «І, та-дам, ось вам і відповідь!», то блог далі можна не читати :) Панацею запропонувати не можу. Але можу запропонувати ідею, успішна реалізація якої, принесе реальні зміни в країні та багато позитиву кожному з вас. Ця ідея називається «Дивовижні». 

«Дивовижні» це молодіжна ініціатива, що об’єднує дивовижних українців, які втомилися чекати, поки хтось інший вирішить наші соціальні проблеми. Ми не чекаємо, а діємо. Ми організовуємо заходи, мета яких об’єднати молодь, яка робить хороші справи для суспільства, для один одного. Просто так. Не за гроші. Не за політичну партію. Не за чимось наказом. Просто тому що, вони дивовижні, цілеспрямовані, відчайдушні та багато кому не зрозумілі. Основа нашої ініціативи це свобода, позитив та креативність. Ми не нав’язує заходи і не кажемо, що робити. Навпаки – «Дивовижні» - це ВИ! Давайте вирішувати ті суспільні проблеми, які ви вважаєте важливими. Давайте вирішувати їх так, щоб цікаво було всім – учасникам, організаторам, людям навколо. У вас є креативні ідеї як зробити місто яскравішим, а людей трохи щасливішими? Ви хочете познайомитись з цікавими людьми? Тоді вам до нас.

Ідей заходів супер велика кількість – це і підняття настрою населення, фарбування пошкоджених під'їздів, ремонти лавок, організація заходів, коли, наприклад, люди похилого віку вчать молодь якомусь навику і навпаки - молодь вчить пенсіонерів чогось і т.п. Разом із дивовижними ми виявляємо проблему, діємо та отримуємо результати.

Сьогодні ми ще на самому початку – починаємо з Києва, з пари мотивованих друзів, з простих заходів. Ми разом шукаємо найбільш ефективні засоби реалізації наших ідей, вчимося на помилках та досвіду один одного. Потенціал організації величезний. В Україні багато не байдужих, їх просто треба знайти та об’єднати. Кожен знайде собі тут місце – приймай участь в наших заходах, пропонуй та реалізовуй свої події, пиши цікаві статті та мотивуй інших до дій. За нашими дивовижними правилами ми будуємо нове суспільство та нову країну!

Перший заход у цю субботу, 19-го жовтня. Знайомимось та прибираємо Святошинський ліс. Приєднуйтесь! 

https://www.facebook.com/dyvovyzhni

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Киев,молодежь,инициатива,Дивовижні,Социальные проекты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.