Сьогочасна проблема молоді

21 жовтня 2013, 12:57
Власник сторінки
0
229

молодь не живе майбутнім....

     Я була в шоці , коли зіткнулася з однією проблемою серед молоді. Ніхто не живе майбутнім , всі живуть минулим ! Все це слова «якби ... ». Якби я вчинила по- іншому. Якби склалася інша ситуація. Якби я сказала щось або не сказала. Якби він. Якби я ... Якби та в роті росли гриби. 
     Те , що сталося - вже сталося. Вже нічого не поміняти. Та й навіщо ? Ми повинні бути вдячні тому , що таке було в нашому житті , за хвилини щастя і радості. Я читала в одній книзі про те , що люди діляться на 3 категорії: дурні , розумні і мудрі . Перші нічого не роблять в житті , відповідно у ні немає помилок . Другі роблять щось , приймають рішення, помиляються. Але виносять урок з пройденого і вчаться на своїх помилках. У ось мудрі роблять , вирішують , але дивляться на розумних і не роблять помилок! Та й , зрештою , ми набули досвіду , а за нього багато хто готовий платити величезні гроші.
     Момент пройшов ... час пройшов ... ви змінилися. Такого як раніше вже не буде. Не буде такого погляду , ситуації , таких зізнань . Та й людини , якого ви знали вже більше теж , не буде. Навіщо страждати за минулим і намагатися його повернути ? Знаєте , після того , як люди розлучаються , після зустрічі настає незграбний момент мовчання. І воно може бути з двох причин : або ви не бачилися так мало , що нічого нового не відбулося. Або за цей час все стало настільки іншим , що нічого спільного вже й не залишилося.
Все змінюється ! Дивлячись і живучи минулим , ми забуваємо про наше майбутнє . Ми не робимо уроків , які нам піднесла життя . Ми наступаємо на одні й ті ж граблі. Знову.
Але як говоритися , не можна увійти в одну річку двічі ... Та й питається . Навіщо ?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.