Система проти мене. Політв'язні - за

23 жовтня 2013, 08:04
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
255
Система проти мене. Політв язні - за

"Васильківські терористи" висловились на мою підтримку

Дякую щиро політв'язням за підтримку. Ці люди для мене є моральнимм авторитетами, оскільки за свої переконання і боротьбу вони сидять у тюрмі, але не зламалися. Такі бійці здатні підняти Україну з колін. І зроблю все, щоб на волі вони опинилися якнайшвидше.

Заява ув’язнених у так званій «васильківській справі» Ігоря Мосійчука та Володимира Шпари на підтримку Андрія Лозового як кандидата в народні депутати України на повторних виборах 15 грудня 2013 року в одномандатному окрузі № 94

Антинародний режим зв'язав нам руки, посадивши у тюремні камери. Понад два роки ми в кайданах системи, і не можемо повною мірою брати участь у боротьбі. Лише наше слово з неволі — наша зброя. Ми можемо морально підтримати тих, хто на волі продовжує нашу справу. Перед нами стоїть складне завдання — перемогти олігархічний антиукраїнський режим. Якщо хочемо перемогти, ми повинні усвідомлювати: важлива кожна битва. Найближчий серйозний бій — повторні вибори народних депутатів України 15 грудня 2013 року в 5-ти проблемних округах. Ми переконані, що тільки радикальними змінами можна врятувати Україну від знищення. Досвід нашої політичної боротьби доводить, що змінити ситуацію частково або напівмірами неможливо. Саме тому, в цій непростій ситуації ми вирішили підтримати кандидата від Радикальної партії Олега Ляшка — Андрія Лозового. Нам приємно, що в рідному для нас 94-му окрузі (Обухівський та Васильківський райони Київщини) ця партія виставила людину, близьку нам по духу, знаного в наших колах громадського активіста, патріота, борця. Він — один з нас, вуличний активіст, який чинив спротив репресивному апарату, за що неодноразово переслідуваний. На відміну від узгоджених кандидатів від партії влади або так званої опозиції, наш друг Андрій — не олігарх і не чиновник. Він — з простої родини (син дитячої лікарки і столяра). Ми знаємо Андрія Лозового як людину, якій можна довіряти, ми знаємо його не за слова, а за справи. Не будучи багатою і навіть забезпеченою людиною, Андрій підтримував політв’язнів більше, ніж деякі заможні опозиційні політики.

Ми переконані, що в разі перемоги на виборах, він не зрадить виборців, не стане "тушкою" і продовжить самовіддану боротьбу з антинародним режимом. Андрій Лозовий балотується від Радикальної партії, лідер якої Олег Ляшко став ініціатором законопроекту про звільнення політичних в'язнів. Цей законопроект не підтримали інші депутати — не тільки регіонали, комуністи і «тушки», а, що особливо прикро, багато представників опозиційних фракцій — "Батьківщини" й "Удару". Більше того, Андрій свого часу заявив: "Справжніми терористами є не васильківські «терористи». Терористами є ті, хто їх посадив. Нинішня влада проводить терор проти патріотів нашої держави і
проти всього нашого народу".

На жаль, реальних борців з режимом сьогодні дуже мало. Індивідуальний спротив є малоефективним і не має перспектив. Потрібно об'єднуватись заради майбутньої спільної перемоги. Тому в даній складній ситуації ми вирішили підтримати єдиного по-справжньому опозиційного кандидата в одномандатному окрузі № 94. Ми переконані, що таким є наразі кандидат від Радикальної партії Ляшка Андрій Лозовий. І ми готові нести відповідальність за дії цієї людини після перемоги на виборах.

Закликаємо всіх патріотів також підтримати Андрія. Кожен голос — важливий. Кожен голос може стати вирішальним для перемоги. Тому важлива не лише підтримка нашого побратима Андрія Лозового особистим голосом, а й агітація за нього серед рідних, друзів, знайомих, сусідів.
Віримо, що це буде наша спільна перемога!

Ігор Мосійчук (депутат Васильківської міськради),
Володимир Шпара (громадський активіст), — українські політв'язні по справі "васильківських терористів"


Андрій Лозовий,
Заступник Лідера Радикальної партії Олега Ляшка
Кандидат у народні депутати України від 94 округу

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: РПЛ,Обухів,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,вибори,Васильків,Андрій Лозовий,Lozovyi,94 округ,підтримка,"Васильківські терористи",влада,активіст,політв'язні,Ігор Мосійчук,Володимир Шпара
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.