Київрада збирається «пробачити» орендні борги приватним дитсадкам

23 жовтня 2013, 13:52
Власник сторінки
0
Київрада збирається «пробачити» орендні борги приватним дитсадкам

На сьогоднішній сесії Київради депутати збираються «пробачити» мільйонні орендні борги приватним установам.

На сьогоднішній сесії Київради депутати збираються «пробачити» мільйонні орендні борги приватним установам. Одним з найбільш зухвалих проектів, підготовлених на сесію, є списання боргу з оренди в сумі більше ніж 465 тис. грн. приватному дитсадку «Міцва-613».

За нашою інформацією, у лютому цього року Київрада вже списала даному приватному дитсадку борг з орендних платежів у сумі більше ніж на 217 тис грн. Наразі депутати вноситимуть зміни до рішення Київради та «пробачатимуть» приватній структурі борг майже у півмільйона гривень.

Даний проект рішення виглядає зовсім дивним, з огляду на зміни у «Програмі економічного і соціального розвитку м. Києва на 2013 рік». Відповідно до цих змін, міська влада зменшує фінансування реконструкції дитсадка №224 (на 213,9 тис. грн.), на будівництво дитсадка на просп. Науки (на 8,1 тис. грн.), на реконструкцію будівлі льодового палацу дитячо-юнацького учбово-спортивного центру профспілок м. Києва по вул. Мельникова, 46-а (на 1200,0 тис. грн.) та інші соціально важливі об’єкти.

Я стверджую: списання боргів за орендні платежі водночас з існуючим скороченням фінансування будівництва й реконструкції об’єктів соціальної інфраструктури міста, і не зважаючи на дефіцит міського бюджету, є злочином по відношенню до міської громади. Це чергова корупційна схема, яка дозволяє близьким до влади особам використовувати комунальне майно за безцінь та спустошувати міський бюджет. 

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.