Марков замінятиме Януковичу Луценка й Тимошенко

24 жовтня 2013, 09:05
Власник сторінки
журналіст
0
219

Віктор Федорич не може не саджати й не тримати когось за гратами.

Янукович не терпить пустої тюремної камери для інакомислячих. Причому, не важливо як само інакомислячих - вліво чи вправо, на захід чи на схід. Головне, аби напрямок думки не збігався з генеральною лінією і щоби опонент був з числа відомих публічних персон. Тоді в Януковича виникає нездоланне бажання засадити незгодного за грати.

Луценка він помилував, Тимошенко може опинитися на лікуванні в Німеччині... А хто ж тоді в Україні за гратами залишиться? А ніхто. Ті, що статусом понижче - громадянські активісти - не рахуються. Масштаб не той. Отже, виходить, нікого. А це - проблема, яка тисне на психіку. Не дає комфортно почуватися. Сон не той, настрій кепський.

Аж тут - Марков! Чим не "кандидат"! Звісно ж, в порівнянні з Луценком та Тимошенко - постать не та, дуже поступається своєю значущістю і політичною вагою, але коли інших поки немає - цілком згодиться. Тим більше, що Тимошенко назвала його новим харизматичним лідером. Тож нехай посидить. Скільки? А стільки ж як і Тимошенко.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.